Sagofen Isadora

Fotografis Sagofen

Foto: www.fotografmarialindberg

Under tre olika teaterföreställningar besöker Sagofen Isadora Osby bibliotek under hösten. Sagofen Isadoras föreställningar innehåller mycket sång, musik och en hel del handdockor. Anmälan sker till Osby bibliotek, tel. 0479-528210 eller e-post: bibliotek@osby.se. Begränsat antal platser. Vid restriktioner kommer föreställningarna sändas digitalt.

Välkommen till följande föreställningar på Osby bibliotek: 

16/9 kl. 10.00 ”Ro ro”
Ro ro är en föreställning för bebisar 0–11 månader som handlar om stora drömmar. Från de djupaste vatten till sprakande drömmar, en ny dag, en ny värld, ett nytt under.
20 minuter
Ljud och ljus och en skådespelerska på scen.

14/10 kl.10.00 ”Jag går upp”
Jag går upp nu är en föreställning för barn mellan 1–2,5 år
Den handlar om Tage som vaknar före alla andra. Han går på upptäcktsfärd i det sovande huset. Han tappar något viktigt ut genom fönstret. Nu ligger Tages viktiga sak inne i en rosenbuske. Busken har taggar. Hur ska Tage få den viktiga saken?
20- 25 min
Få ord, en skådespelerska och handdockor på scen.

18/11 kl. 10.00 ”Tysta leken”
Tysta leken är en föreställning för barn 4–6 år och handlar om Maja som behöver hjälp. De andra barnen på förskolan leker en lek som går ut på att inte prata. De säger att Maja har pratat och låter henne inte vara med. Sagofen Isadora kommer för att hjälpa Maja. Hon får reda på att det är Isgubben som förtrollat hela förskolan.
30 min

Arr: Osby bibliotek och Kultur & fritid