Meröppet på Hörby bibliotek

Låna böcker på julafton? Ha ett möte på biblioteket klockan 20 på kvällen? Hämta en reserverad kursbok på en söndag? Ja, allt detta kan du göra på Hörby bibliotek.

Vad är meröppet?
Meröppet innebär att Hörby bibliotek är öppet för dig varje dag klockan 07.00-22.00. Alla dagar året runt!

 
Gäller det mig?
Om du vill. Meröppetanvändare kan du bli om du är minst 18 år. Du måste först komma under ordinarie öppettider och registrera dig som meröppetlåntagare och få information. Ta med legitimation.
 
Vad kan jag göra?
Väl inne i biblioteket kan du låna och lämna igenböcker, läsa tidningar och tidskrifter, och använda våra kunddatorer och vårt trådlösa nätverk. Du kan också göra ett fåtal utskrifter, om det finns papper i skrivaren.
 
Hur gör jag?
Vill du gå in på biblioteket utanför ordinarie öppettider drar du ditt lånekort i kortläsaren vid dörren och knappar in din PIN-kod.
 
Kan jag få hjälp?
Nej, Meröppet bygger på att du klarar dina ärenden själv. Det kan finnas personal på plats, men de är då upptagna med andra arbetsuppgifter. Behöver du hjälp av personal är du varmt välkommen på våra ordinarie öppettider!
 
Kan jag hämta ut reservationer?
Jadå, precis som vanligt. Böcker som är klara att hämta står på hyllan med beställda böcker. De står sorterade efter löpnummer. Löpnumret får du i meddelandet om att du har reserverade böcker att hämta. När du har hittat dina böcker, måste du låna dem i automaten


Meröppettider

Öppettider med självbetjäning!
Alla dagar 07.00-22.00

Bemannade öppettider

Under våra vanliga öppettider får du personlig service av vår personal som gärna tipsar och vägleder dig.