Ta tåget!

Författarbesök Per J Andersson
Röda salongen
Hässleholm Kulturhus
kl 19

Onsdag 23 september
Ta tåget genom historien, samtiden och in i framtiden

Reseexperten, författaren och journalisten Per J Andersson kom hösten 2019 ut med boken ”Ta tåget”, om tågresande runt om i världen. I sin föreläsning tar han upp tågens förändrade image genom historien: från bullrande fridstörare till klimatsmart alternativ som ger hopp om framtiden. Vi får konkreta tips på vackra tågresor, både i Europa och resten av världen. Och så spår han hur vi åker på semester i framtiden.

Författarbesöket skulle ha ägt rum i våras men blev då uppskjutet. Nu är det dags, men det blir med de restriktioner som gäller och med ett begränsat antal platser, för närvarande 50 personer. Vid bokning och biljettköp, som tyvärr endast kan ske via biljettkassan, får man en plats i den lokal som är aktuell för föredraget. Föredraget planeras att streamas live.

Reservera och köp biljett endast via  Hässleholm kulturhus Biljettkassa tel 0451-26 66 70

Författarbesöket med Per kommer att livestreamas på Kulturhusets Youtubekanal: 

https://youtu.be/a5P5NTFv4xE

Det är gratis att titta på livestreamingen men lämna gärna ett frivilligt bidrag på Swishnummer 123061002 (biblioteket kopior). Skriv meddelande: per live. 

Delar av Trafikverkets utställning om Nya stambanan Projekt Hässleholm -Lund står på stadsbiblioteket i kulturhuset från lördag 19 september.

Den 23 september kommer Hässleholms projektgrupp Nya stambanan att finnas på plats i foajén 1 timme innan föreläsningen i Röda salongen.

Arr: Kultur Hässleholm biblioteket

 

 

Per J Andersson

Ämnesområde: författarbesök

Språk