Bokens dag

Författarbesök
Hässleholm Kulturhus
kl 12-16

Författarna Bokens dag 2021

Lördagen 6 november är det dags igen för Bokens Dag i Hässleholm

Bokens dag är tillbaka!
Välkommen till en dag i bokens och litteraturens tecken.

Start kl. 12:00 i foajén på andra våningen i Hässleholm Kulturhus — kom och mingla med eftermiddagens spännande författare.

På scenen i Röda salongen kl. 13:00, föredrag och författarsamtal under ledning av Gunilla Wedding, kulturchef på Skånska Dagbladet och Pernilla Ekdahl, kulturredaktör på Norra Skåne.

Medverkande författare är:

Tina Frennstedt. I Cold Case: Skärseld, tredje delen i journalisten och författaren Tina Frennstedts verklighetsinspirerade serie om kalla fall, hamnar kriminalinspektör Tess Hjalmarsson i händelsernas centrum. En pyroman härjar på Österlen och Tess anar kopplingar till det förflutna.

Klas Östergren. I romanen Två Pistoler går mästerberättaren och tidigare ledamoten av Svenska Akademien tillbaka i tiden till en av de mäst omvälvande epokerna i Sveriges historia: den mellan Gustav III:S styre och Sveriges nya dynasti med huset Bernadotte.

Sara Stridsberg. Prisbelönta författaren och dramatikern, tillika tidigare Akademiledamoten, Sara Stridsberg skildrar i novellsamlingen Hunter i Huskvarna elva öden. Tillsammans skapar de en svindlande mytologi om kärlek och överlevnad.

David Lagercrantz. Efter framgångarna med de tre sista delarna i Millenniumserien inleder David Lagercrantz en ny deckarserie. I första boken Obscuritas blandas fotboll med terrorism och ingenting är vad det ser ut att vara.

Fika ingår i biljettpriset. Välkomna!
Biljetter

Hässleholms Bokhandel är på plats för bokförsäljning och lottar ut aktuella titlar.

Logga Bokens dag 2021

Språk