Deckarhöst

Bokcirkel och författarbesök, allt i deckarens namn. Du vet att du vill! Här är höstens datum:

Deckarcirkel, tisdag 6 oktober kl 10
Vi har läst Slutet av sommaren av Anders de la Motte, vi pratar om den över en kopp kaffe. Boken utspelar sig på skånska slätten samt i Stockholm i en parallellhandling mellan 1983 och nutid. Den är först ut i serien Årstidskvartetten. Anders de la Motte besöker oss onsdag 7 oktober!

Författarbesök av Anders de la Motte, onsdag 7 oktober kl 18
Gratisbiljetter till kvällen släpps den 23 september. Är du med i bokcirkeln har du automatiskt en biljett om du önskar.

INSTÄLLT! Deckarcirkel, tisdag 3 november kl 10
Till denna gång har vi läst Set Mattssons Så länge min bror andas. Det är en historisk thriller i krigstidens Köpenhamn och Sverige. Missa inte heller Set Mattssons serie om kriminalöverkonstapel Douglas Palm, sjätte delen kommer i början av 2021. Set Mattsson träffar du här på Osby bibliotek den 17 november!

INSTÄLLT! Författarbesök av Set Mattsson, tisdag 17 november kl 18
Gratisbiljetter till kvällen släpps den 3 november. Är du med i bokcirkeln har du automatiskt en biljett om du önskar. Håll utkik för nytt datum till våren 2021!

INSTÄLLT! Deckarcirkel, tisdag 1 december kl 10
Tina Frennstedts Försvunnen avslutar vår deckarhöst. Försvunnen är första boken i serien Cold case och utsågs till Årets deckardebut Crimetime Award 2019. Här är två verklighetsfall sammanfogade i en romanintrig som utspelar sig i Malmö och på Österlen. Andra delen heter Väg 9 och gavs ut i år.

Vill du vara med i Deckarcirkeln?
Biblioteket fixar fikat och böckerna till bokcirkeln. Anmälan till bibliotek@osby.se eller ring 0479-528210.

Vill du komma på författarbesök?
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer, därför kommer vi ha ett begränsat antal platser till författarbesöken. Du kan hämta en gratisbiljett på biblioteket två veckor innan evenemanget äger rum. Det går också bra att ringa 0479-528210 eller maila bibliotek@osby.se för att reservera din biljett. Det är först till kvarn som gäller!

Språk