SNOKA-bibliotek är ett samarbete mellan biblioteken i Skåne Nordost (Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby, Östra Göinge) och består av 31 fysiska samt ett digitalt bibliotek.

SNOKA står för Skåne NordOst KAtalogen. Samarbetet innebär att alla bibliotek har en gemensam webbplats och bibliotekskatalog. Som låntagare får du ett större utbud av böcker, tidningar, musik och annat material som du kan låna på biblioteket. Oavsett var du bor i de sex kommunerna ska det fungera likadant och du kan låna, återlämna och reservera på samtliga SNOKA-bibliotek.

Snokabibliotek.se är ditt digitala bibliotek som fungerar lika bra i mobilen, som på surfplattan eller datorn. Här kan du få information om det mesta som biblioteken erbjuder. Om du loggar in på Mina sidor kan du se dina lån, reservationer och låna om. 

Målet med snokabibliotek.se är att webbplatsen ska vara inspirerande och enkel att använda. Har du synpunkter på webbplatsen kan du använda vårt kontaktformulär.

Illustrationerna till SNOKA-bibliotek är gjorda av Charley Kåberg/C Kåberg Illustration. Bilderna får endast användas av SNOKA-bibliotek.

Språk