Sökresultat

1-8 av 8

A-Ö

Här hittar du en alfabetisk lista med webbplatsens enskilda sidor och innehåll.

Enkät 2018

Snokabibliotek.se lanserades den 28 maj 2015 och fungerar som digitalt bibliotek för biblioteken i Skåne Nordost.
Användarenkäter har gjorts 2016, 2017 och nu senast 2018 då den låg ute 19 februari – 9 april.
Frågorna har i stort sett varit oförändrade de tre åren.

2018 fick vi in 144 svar på enkäten. 108 av de som fyllde i var kvinnor, 29 var män och 7 ville inte könsspecificera sig eller gjorde inget val. Flest svar fick vi i åldern 41-65 år. Vi fick in svar från samtliga sex kommuner i Skåne Nordost samt enstaka svar från besökare utanför våra kommungränser.

Nedan kan du ta del av en summering av de synpunkter som kom fram i enkätsvaren.

Tack till alla er som fyllt i SNOKA-enkäten 2018!
Era svar hjälper oss att göra sidan ännu bättre!

Tips från en storläsare på bibblan

Efter en längre tid med hemarbete i karantän (17 månader!) är nu vår kollega tillbaka i biblioteket. Under den tiden har en arbetsuppgift varit att skriva om böcker från sitt eget bibliotek. Nu är alla hennes texter med boktips samlade här på sidan. Det är fantastiskt att se hur många det blev!
Det är som en resa och även om hon är framme så finns det mycket att välja på för den som vill fortsätta läsresan. Håll tillgodo!